HTIO DA JOJ PODVALI DROGU U PIĆE, PA MU SE OSVETILA: NAŠLA SAM GA BEZ SVIJESTI

HTIO DA JOJ PODVALI DROGU U PIĆE, PA MU SE OSVETILA: NAŠLA SAM GA BEZ SVIJESTI

Kako u svijetu tako i kod nas nažalost, upotreba “droga za silovanje” je široko rasprostranjena, a ispovijest jedne djevojke koja je mogla biti žrtva ovog narkotika, postala je viralna na društvenim mrežama.

Mlada Britanka Lily Powles u jednom izlasku primijetila je muškarca koji uporno pokušava doći do njenog pića, a kada mu je to uspjelo, ubacio je nešto u čašu.

S obzirom na to da je primijetila da se muškarac čudno ponaša, Lily ga je pozorno promatrala i uspjela ga uhvatiti u tom činu, ali nije odmah reagirala. Dok on nije gledao zamijenila je njihove čaše kako bi spasila sebe i vidjela šta će se njemu dogoditi.

Poslije ga je pronašla u lokvi izvan kluba kako leži bez svijesti, prenosi Daily Mail.

Pokušao mi je uzeti piće dva puta sinoć, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamijenila sam naše čaše kada je otišao na toalet i pronašla ga u lokvi kako leži ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja – napisala je Lily na Twitteru i izazvala brojne reakcije.
Neki joj nisu povjerovali i optužili su je da je sve izmislila, a drugi su stali u njenu odbranu.

Mnogi muškarci ne vjeruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Voljela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena”, “Vjerujte mi, događa se to ženama mnogo češće nego muškarcima”, “Puno puta mi se to moglo dogoditi, opreza nikada dosta” – samo su neke od reakcija.

Hayat

Novosti