Samo provjereno

ŽENA ZATRUDNILA U 63. GODINI: MENSTRUACIJU NEMA VEĆ 16 GODINA, A MUŽ (72) JOJ JE BIO NA VAZEKTOMIJI

Jenny, 62-godišnja Instagram zvijezda, otkrila je da čeka svoje treće dijete iako 16 godina nije dobila menstruaciju, a suprug joj se podvrgnuo vazektomiji, prenosi The Sun.

O svom iskustvu s trudnoćom u zrelijoj dobi i nakon menopauze progovorila je na društvenim mrežama, dok je svoje nerođeno dijete opisala kao ‘čudo’.

Nakon što je otkrila da je trudna u sedmom desetljeću života, Jenny je uvidjela dvostruke standarde oko spola roditelja. Naime, niko ju nije pitao koliko njezin suprug ima godina, već su mu čestitali, a njoj su mnogi pisali da je ‘prestara’ za još jedno dijete.

Kada ljudi saznaju da ćemo dobiti dijete, njemu daju high five. On ima 72 godine, imate još pitanja? – poručila je 62-godišnja trudnica koja bi trebala roditi krajem novembra.

BROJNI KRITIČARI, ALI BROJNIJA PODRŠKA

Dok se sprema za još jedan porođaj, Jenny se obračunava s kritičarima koji joj zamjeraju što je odlučila roditi u njezinim godinama.

Jedna komentatorica napisala joj je da je ‘nezdravo roditi dijete nakon 35. godine’, a trudnica joj je ironično odgovorila da ‘cijeni njezine savjete’. Drugi su stali uz Jenny i pisali kako ‘nema ništa loše’ u tome što je starija mama.

hayat

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com