Samo provjereno

Jeste li spremni za nove epizode hit serije ”Kućanice”?

Teško je povjerovati da je prošlo gotovo 20 godina otkako je emitirana prva epizoda jedne od najpopularnijih serija svih vremena – ”Desperate Housewives”, a na sreću ogromnog broja fanova diljem svijeta, čini se da bi 2022. godina mogla biti godina u kojoj se na male ekrane vraćaju nova avanture naizgled savršenog kvarta – Wisteria Lane.

Iako se već dulje vremena priča o mogućem nastavku, u novogodišnjoj noći službeni Twitter profil serije potvrdio je nagađanja simboličnom objavom kojom poručuju kako ”Očajnički čekaju 2022. godinu”, a Eva Longoria koja je glumila Gabriellu Solis još je u listopadu kazala da je ponovno pokretanje serije u planu te da će ona biti prva koja će se prijaviti za sudjelovanje u novim epizodama. Prisjetimo se, ova popularna serija trajala je punih osam sezona, a pratila je naizgled dosadne, a zapravo itekako uzbudljive živote skupine žena koje žive u naoko ”savršenom” kvartu koji skriva mnoge tajne, zločine, romanse i obiteljske konflikte koje smo godinama obožavali pratiti.

*Desperately* waiting for 2022. pic.twitter.com/Io6cN99giO

— Desperate Housewives (@DesperateABC) December 31, 2021
”Iako je priča serije ispričana planiranim tokom do samoga kraja, i dalje razgovaramo o mogućnostima koje nam se nude. Mislimo da imamo još mnogo toga za napraviti i za ispričati stoga sam sigurna kako je ovo zapravo samo novi početak za ”Očajne kućanice”, poručila je Longoria.

Fashion.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com