Samo provjereno

64-GODIŠNJA BAKA KAŽE DA PRIVLAČI VIŠE PAŽNJE MUŠKARACA NEGO NJENA UNUKA

Baka opsjednuta fitnessom otkrila je da privlači više muške pažnje od svoje 19-godišnje unuke.

Inspirativna baka iz Australije postala je lični trener sa 48 godina, a godinu kasnije je prvi put pobijedila na fitnes takmičenju.

Baka opsjednuta fitnesom otkrila je da privlači više muške pažnje od svoje 19-godišnje unuke. Lesley Maxwell, 64-godišnjakinja iz Melburna, ima gotovo 75.000 pratilaca na Instagramu gdje redovno objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoju nevjerovatnu liniju. S obzirom na to da je velika motivacija širokoj populaciji, podijelila je s obožavaocima par savjeta kako se ne udebljati za praznika – piše Mirror.

Potiče na izbjegavanje gomilanja prazničnih kilograma, zamjenjujući slatke i prazne poslastice jelima s visokim udijelom proteina, zaobilaženjem zašećerenih pića i treningom nakon božićne večere s porodicom i prijateljima.

Moji saveti za jelo tokom božićnog razdoblja bili bi jesti više puretine, a ne kolača – rekla je Maxwell.

Jedno od toga je protein, dok se drugo razlaže u šećer.
Rekla bih da ostavite bezalkoholne sokove i vino jer su to prazne kalorije i obično se pohranjuju kao meka tjelesna masnoća – preporučila je razvedena i popularna infuenserka. Takođe je preporučila da napravite kratku pauzu između obroka, a ne da se gušite u hrani.

Hayat

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com