Samo provjereno

Muž je ostavio s dvoje djece. Ona se vratila u svoje selo i pokrenula uspješan brend

BIVŠA manekenka i misica Hamamat Montia živjela je lagodnim životom u gradu s dvoje djece dok je suprug nije napustio kako bi zasnovao obitelj s drugom ženom.

Hamamat je ostala sama s nešto ušteđevine te je brzo shvatila da mora nešto učiniti da bi osigurala život sebi i djeci. Odlučila je potpuno napustiti lagodan život u gradu i vratiti se u svoje rodno selo u Gani, u blizini Bolgatange. Ponovo je počela živjeti sa svojom obitelji u veoma skromnim uvjetima.

Povremeno je dijelila događaje iz svog života na društvenim mrežama, no sve se promijenilo kad je objavila video kako njena obitelj tradicionalno proizvodi karite maslac. Video je privukao mnogo pozornosti na društvenim mrežama, a Hamamat je tu uočila priliku za posao.

Pokrenula je brend Hamamat African Beauty. S ostalim članovima svoje obitelji ručno proizvodi karite maslac i prodaje ga, danas već diljem svijeta. Posao je toliko brzo napredovao da je čak sudjelovala i na Afričkom gospodarskom forumu, piše BrightSide.

Potaknuta uspjehom brenda posvetila se društvenim mrežama te se ponovo počela baviti i modelingom, a u svom selu je otvorila čak i muzej karite maslaca.

Na Instagramu je danas prati preko milijun ljudi te mnogi svakodnevno komentiraju da im je njena priča velika inspiracija.

Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com