Samo provjereno

Rekla je da ide da se rashladi, a onda sam saznao šta je radila s mojim šefom koji je 14 godina stariji

Ni u snovima nije mogao da očekuje ovakav rasplet događaja
U roku od nekoliko sati mladi Britanac je doživeo dva najveća poniženja u svom životu.

– Ja imam 28, a moja devojka 26 godina. Iako smo u vezi samo mesec dana, osvojila me je za tren oka, i meni je veoma privlačno njeno ogromno samopouzdanje – priča on i dodaje:

– Radim u sektoru prodaje i odlično se slažem sa šefom koji je 12 godina stariji od mene. Kada sam počinjao da radim, bio mi je od velike pomoći sa kontaktima i od njega sam naučio mnogo korisnih stvari.

– Da bismo proslavili uspešnu godinu, šef je zakupio klub i organizovao veliku žurku. Kada sam ga upoznao sa mojom devojkom, njih dvoje su odmah počeli da flertuju jedno sa drugim, a ja sam se trudio da to ignorišem. Situacija se pogoršala kasnije, i dok je mene “davio” kolega koji je želeo da nešto raspravimo o poslu, primetio sam moju devojku kako pleše “stiskavac” sa mojim šefom – objašnjava mladić.

– U meni je sve kuvalo od besa, ali nisam želeo da pravim scenu pa sam izašao napolje i zapalio cigaretu da se smirim. Kada sam se vratio unutra, nigde nije bilo moje devojke. Popio sam još nekoliko pića i nakon toga ona mi se pridružila za šankom. Pitao sam je gde je bila, a ona mi je odgovorila da je otišla na krovnu terasu da se malo rashladi – navodi Englez.

– Ubrzo posle toga smo otišli do njenog stana, a narednog jutra me je dočekalo ogromno iznenađenje. Priznala mi je da je na terasi vodila ljubav s mojim šefom! Dok sam je ja u šoku gledao, ona je dodala: “Eto, prosto se dogodilo”. Tvrdila je da je mnogo grize savest i da mi je zato sve ispričala. Pao mi je mrak na oči i odmah sam raskinuo sa njom – zaključio je on.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com