Samo provjereno

Ja imam 25, a moja ljubavnica 45 godina: Ovih 5 pravila moram da poštujem svaki put kad se vidimo

On kaže da je veoma teško osvojiti starije žene
Iako bi mu možda mnogi pozavideli jer je završio u krevetu sa mnogo starijom ženom, mladi Britanac kaže da mu nije prijala uloga “dečka-igračke”.

– Ja imam 25, a moja ljubavnica 45 godina. U vezi smo oko godinu dana, i od prvog trenutka mi je bilo jasno da će naš odnos biti isključivo fizičke prirode i da ću ja uvek biti samo njena “igračka” – priča on i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Drugo pravilo je da se viđamo isključivo jednom nedeljno, i pre i posle toga, ne razgovaramo o tome. Takođe, nisam upoznao nijednog člana njene porodice, jer, na primer, njen sin je godinu dana mlađi od mene.

– Problem je i što je ona pre mene imala ceo, ispunjen život, i tu nema mesta za mene. Dešavalo se da njen bivši muž dovede decu kod nje, i da ja moram da se krijem u kupatilu dok je on tu. Naučio sam da su starije žene već probale sve u životu, i da ih je, naročito ako odlično izgledaju, veoma teško impresionirati – objašnjava mladić.

– Bez obzira šta drugi misle, ja tvradim da veze u kojima postoji velika razlika u godinama nikada ne mogu da uspeju. Bilo je očigledno da u našoj vezi postoji limit, preko kojeg ne možemo da pređemo, naročito kada je ona 20 godina starija – iskren je Englez.

– Na kraju shvatite da je eventualna priča o braku besmislena, kao i da nikada nećete imati decu sa njom. To je samo neobavezan seks i bilo bi veoma opasno da se emotivno vežete za takvu osobu – ubeđen je on.

– Posle godinu dana smo raskinuli ali ne kajem se zbog ovog iskustva. Mnogo sam naučio od nje i uživao sam u našem zajedničkom vremenu. Međutim, ovo iskustvo me je nateralo da tražim devojku mojih godina – zaključio je Britanac.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com