Samo provjereno

Tražio sam od supruge da me PREVARI, a ono što je ona uradila ni u ludilu nisam očekivao!

Njegova priča je veoma neobična
Da, i to je moguće – muž je tražio od supruge da ga prevari, a onda je dobio odgovor kakav nije očekivao.

– Još kao tinejdžer sam otkrio da me pomisao da me devojka vara, neverovatno uzbuđuje. Sa drugom suprugom sam rešio da tu fantaziju o varanju, sprovedem u delo – priča muškarac po imenu Den.

– Obožavam ono osećanje da znam da me supruga vara, ali da ne znam kada i gde će se to dogoditi. Poenta je u tome da ona može da spava s kim hoće, naročito ako ja ne znam za to, ali pod uslovom da mi kasnije otkrije sve sočne detalje – objašnjava on.

– Sa sadašnjom suprugom sam na početku imao velike probleme kada sam joj saopštio koja je moja najveća seksualna fantazija. Naljutila se na mene i posle velike svađe me je napustila. A onda je usledio potpuno neočekivani rasplet – navodi Den.

– Ispostavilo se da je vodila ljubav s drugim muškarcem, i nakon što je malo razmislila, priznala mi je to. Ali, to nije najluđi deo priče, jer potom je otkrila da voli i žene, a ok sam je ja zapanjeno gledao, ona je onako usput dodala da bi volela da proba “četvorku” – iskren je Den.

– Moja supruga se baš uživela u svoju ulogu, i čak mi, iako to nisam tražio, sada mi šalje video snimke njenih akcija sa ljubavnicima. Sledeći korak je da ona ostvari svoju fantaziju o voženju ljubavi s više partnera u isto vreme – zaključio je Den.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com