Samo provjereno

Saznao sam čime se moja devojka BAVILA pre mene: Pokazao sam joj dokaze, a njena reakcija me je DOTUKLA

Poruka njenog bivšeg dečka, otkrila je jednu veliku tajnu
Jedan mladi Britanac, podelio je svoju nesrećnu ljubavnu priču.

Nakon nekoliko godina veze sa devojkom koju je čak planirao da zaprosi, saznao je šokantnu istinu o njenoj prošlosti, koja ga je naterala da dobro preispita svoju odluku.

– Moja devojka ima 32, a ja 37 godina. Istinu o njoj sam otkrio nakon što mi je stigla poruka na Fejsbuku od njenog bivšeg dečka. Nisam mogao da razumem kako me je pronašao. Pretpostavio sam da je preko profila sestre moje devojke, pošto moja devojka ne koristi društvene mreže. Devojka mi je ranije pričala o njemu, a jednom mi je čak rekla da mogu da očekujem njegove poruke, jer je bio problematičan.

– U poruci se nalazio samo jedan veb link koji je vodio ka sajtu za odrasle. Kada sam ušao na taj sajt, ugledao sam gomilu video snimaka u kojima se ona nalazila.Bilo mi je jasno da on želi samo samo da joj se osveti, ali bio sam isto tako veoma razočaran. Suočio sam se sa njom istog dana, čim se vratila sa posla.

– Njena zapanjena reakcija mi je jasno pokazala da njen bivši govori istinu. Molila me je da ne gledam video snimke i rekla da želi da ostavi taj život iza sebe. To me je rastužilo.

– Priznala je da je uživala u snimanju takvih filmova. U jednom momentu je želela da prestane, ali se plašila da neće moći da pronađe normalan posao posle toga. Na kraju je odlučila da joj je dosta. Potpuno se odrekla starog života, u kom je učestvovao i njen bivši dečko koji mi se javio.

– Prekinula je veze sa dečkom, poslom, svim prijateljima iz tog perioda života, i preselila se u grad u kom sada živimo. Na početku veze mi je bilo čudno što nema mnogo prijatelja. Takođe, čudno je reagovala kad god bih je pito o njenoj prošlosti. Voleo bih da nikada nisam pogledao te snimke, ali radoznalost je bila jača od mene.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com