Samo provjereno

KONOBAR IZ NOĆNOG KLUBA POKAZAO ŠTA SVE NAĐE NA PODU U JUTARNJIM SATIMA: OD TAMPONA DO JEDNE ČIZME

Iako možda mislite da ljudi najčešće gube mobitele, kartice i ključeve, nedavno je konobar iz jednog noćnog kluba u Glasgowu, Škotskoj, na TikToku podijelio kakve sve neobične predmete pronađe nakon lude noći. Njegov post u kojem pred jutro s poda kluba skuplja izgubljene stvari sakupio je 6,3 miliona pregleda, a uz uobičajene su se predmete našli i neki neočekivani.

U svom je videu pod imenom @thegaragegla rekao da radi u jednom od najposjećenijih i najprometnijih klubova u gradu, a pokazao je kako s jednokratnim medicinskim rukavicama po podu skuplja ostavljene i izgubljene predmete.

Među gomilom razbijenih iPhona i izgubljenih ličnih karti i pasoša, TikToker je pronašao i nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

Nikad neću shvatiti kako neko uspije izgubiti samo jednu cipelu! – napisao je neko u komentarima, na što su se neki nadovezali s vlastitim pronalascima nakon noćnog izlaska.

Jednom sam pronašla punih 12 pakiranja pudinga – napisala je jedna djevojka, a druga je podijelila kako je nakon lude noći na podu noćnog kluba našla društvenu igru Jenga, sa svim kockicama.

Izgubiti jednu cipelu je klasika, često mi se to događa i to uvijek budu najbolji izlasci! – zaključio je jedan korisnik.

@thegaragegla

Should we make this a series? #JustDanceItOut #SportsDirectNaughtyList #garageglasgow #glasgownightlife #VansCheckerboardDay #scottishtiktok

♬ Crystal Dolphin – Engelwood

Hayat

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com