Samo provjereno

IMAM 19, TROJE DJECE I JEDNO NA PUTU / Zli komentari pljušte, ali nju nije briga: ‘Znam i zašto me toliko mrze’

Mnogi su joj rekli kako je upropastila cijeli svoj život te potratila svoje najbolje godine na djecu i obitelj, a ona kaže kako je mrze zbog velike razlike u godinama u odnosu na novog supruga

Mlada djevojka Claire ima 19 godina i otvoreno na društvenim mrežama priča o svom životu. Tako je otkrila da je sretno udana, ima svoj dom i osjeća se blagoslovljeno. U jednom od videa na TikToku gdje objavljuje pod imenom @mamaclaire00, otkrila je malo više detalja o svojoj svakodnevnici. Rekla je da ima troje djece i jdno na putu.

@mamaclaire00

Reply to @flimango_18 welcome to my page! Stay a while 💕✨ #fyp #introducingme #teenmom #pregnancy

♬ Can't Break Me – YXNG K.A

“Dobila sam sina Lukea kada sam imala 18 godina, a njegov tata nas je ostavio. Sadašnjeg muža sam upoznala kada je Luke imao tri ili četiri mjeseca i ubrzo smo se vjenčali. Velika je razlika u godinama pa me zato toliko mrze”, ispričala je Claire.

Svojim pratiteljima otkrila je da je trenutno pet mjeseci trudna s novim suprugom, te je i postala pomajka njegovo dvoje djece iz prijašnjeg braka. “Imam 19 godina, skrasila se s plaćenim automobilom, vlasnica kuće, puna obitelj. Živim svoj uspjeh i evo me”, tvrdi Claire. Zbog svoje otvorenosti opet je naišla na zlobne komentare na društvenim mrežama.

@mamaclaire00

Yeah💔 #fyp #youthinkyoucanhurtme #trauma #MunchiesWithTubi #ASOSChaoticToCalm #CowboyBebop

♬ sonido original – Valentina Perochena

“U redu je, za 10 godina će pogledati okolo i shvatiti da je izgubila vrijeme”, “Jadna djevojko, propustila si toliko toga”, “Upropastila si cijeli svoj život”, bili su neki od komentara.

@mamaclaire00

Reply to @brynthia_pierce he’s taking it into his own hands this time😭 #fyp #teenmom #foryoupage #momof4 #babygirl #vasectomy

♬ Colorado – Instrumental – Milky Chance

Net.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com