Samo provjereno

Kažu da sam BOMBA, a ne znaju da sam u 49. još DEVICA: Volim 11 godina mlađeg muškarca i sad imam problem

Sasvim slučajno došlo je do najveće promene u njenom životu
Jedna sredovečna Britanka je napokon pronašla ljubav, ali njena romansa je u startu osuđena na propast.

– Imam 48 godina i uvek sam bila “singl”. Često od mnogo mlađih muškaraca čujem da sjajno izgledam i da sam prava bomba. Međutim, to ne menja činjenicu da sam i dalje nevina – priča žena i dodaje:

– Uvek sam maštala o deci ali znam da je za prekasno. Tokom karantina mi se sve nakupilo i postala sam veoma depresivna. Razgovor sa mojim lekarom mi je mnogo pomogao.

– On je u kasnim tridesetim, veoma je inteligentan i imam osećaj da njemu mogu da kažem bilo šta. Ne izlazim često, tako da je on faktički jedna od retkih osoba s kojima komuniciram – navodi ona.

– Zaljubila sam se u njega i srce mi je slomio kada mi je rekao da će uskoro promeniti ordinaciju i da se seli u drugi grad. Stalno mislim o njemu i fantaziram o tome da smo nas dvoje par. Znam da je to nemoguće i da će me zaboraviti čim se odseli – priznaje Engleskinja.

– Ne znam šta da radim . Imam osećaj da mi vreme ističe, a volela bih da iskusim sve stvari koje bi žena mojih godina trebalo da je proživela – iskrena je ona.

Odgovor terapeuta: Taj čovek vam je dao vreme i pažnju koja vam je potrebna zbog toga se osećate bliskim sa njim.

Međutim, vaš odnos nikada ne bi trebao da bude ništa više od klasičnog odnosa između lekara i pacijenta.

Nije kasno da pronađete ljubav i tako ispunite veliku prazninu u vašem životu.

Probajte da budete aktivniji u stvarima koje vas zanimaju, tako ćete najlakše steći prijatelje, a to je uvek dobra baza za romansu.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com