Samo provjereno

Sveštenici primetili da su u dvorištu crkve svako veče INTIMNI ODNOSI, pa su povukli neverovatan potez

Sveštenstvo All Saints crkve u Liverpulu dopustilo je prostitutkama iz tog grada da i dalje koriste dvorište ovog zdanja za pružanje usluga klijentima.

Odluka sveštenstva koja je šokirala vernike širom Engleske doneta je u skladu sa uverenjem da će se tako crkva približiti i onima koji neretko čine najveće grehove.

Pre nekoliko nedelja, sveštenici crkve zatekli su nekoliko prostitutki kako u kolima parkiranim na parkingu objekta one uživo naplaćuju za odnose, pa su rešili da im dodatno izađu u susret.

– Ima već nekoliko godina kako smo, s vremena na vreme, primećivali se**ualne radnice u našem dvorištu. Uz Božju ljubav, rešili smo da im ponudimo i drugačiji put u životu, tako da sada same mogu da izaberu šta će dalje. Takođe im je kod nas u zdanju dostupna i hrana, kao i emocionalna podrška. I one su ljudi. U poslednje vreme videli smo i neke od njih kako ulaze kod nas i mole se, kaju se. Znači da radimo pravu stvar – stav je crkve iz Liverpula.

Međutim, njihovo mišljenje ne deli lokalno stanovništvo koje će se u narednom periodu buniti što je crkva maltene legalizovala se**ualne usluge pred važnim objektom u njihovim životima.

Objektiv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com