Samo provjereno

6 meseci sam čekao prvu akciju, posle 3 puta, tražila je još, a ono što je tada uradila me je ZAPANJILO

Dugo je čekao na prvo vođenje ljubavi sa devojkom, a onda se potpuno neočekivano noć uživanja pretvorila u pravi šok.

Anonimni korisnik Reddita je svoje neobično iskustvo podelio sa drugima, a njegov post je izazvao mnogo različitih komentara.

– Uživam u vezi sa novom devojkom, i nije mi bio problem da čekam šest meseci na vođenje ljubavi. Posle svega što se dogodilo, moram da pitam druge za savet. Da se razumemo, nisam pod stresom niti u panici, samo pokušavam da otkrijem šta da radim u budućnosti – priča on i dodaje:

– Uglavnom, jedva sam čekao prvu akciju, i bez lažne skromnosti, siguran sam da se nisam obrukao, umalo smo polomili krevet, a ona me je pohvalila.

– Rekla mi je da je doživela vrhunac tri puta i da je želela još, ali da više nije imala snage. Potom je napomenula da ne pamti ovako dobro vođenje ljubavi. Njene reči su mi prijale i bio sam na sedmom nebu – objašnjava mladić.

– Ali, sve se iznenada promenilo kada je, ničim izazvano, prokomentarisala da je njen bivši najbolje poznavao njeno telo, kao i da je seks sa njim bio najbolji koji je imala u životu! Ja sam pokušao da sve okrenem na šalu i rekao sam: Pa, dobro, ovo nam je tek prvi put, siguran sam da ću ga dostići posle nekog vremena – napominje on.

– A njen odgovor je bio: Da, da, kako da ne… Bilo mi je jasno da je ona ubeđena da nikada neću biti dobar u krevetu kao njen bivši. Ne znam šta da radim jer ovo mi se nikada ranije nije dogodilo – zaključio je mladić.

Sasvim očekivano, usledilo je mnogo komentara, i većina ljudi je bila šokirana njenim postupkom.

– Kako neko može da uradi tako odvratnu stvar svom partneru. Bezobrazno je upoređivati sadašnjeg dečka sa bivšim, i to u krevetu – napisao je jedan od komentatora.

A šta biste vi uradili na njegovom mestu?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com