Samo provjereno

Žena me je VARALA tri godine, nisam znao razlog, pa sam sa svima pričao o mojoj VELIČINI i šokirali su se

Jedan 46 – godišnji Britanac se požalio terapeutu za seksualne odnose Deidre Sanders oko izdaje koju mu je priredila njegova supruga.

– Bio sam u braku 15 godina sa ženom koju sam voleo. Ali imala je aferu poslednje tri godine.

– Osećam da je bila sa mnom sve dok se nije pojavio neko bogatiji i uspešniji – a onda kada je bila sigurna da se ga je obezbedila za sebe, ostavila me je – rekao je on.

– Ja imam 46, a ona 41 godinu. Nikada mi nije rekla zašto mi je to uradila. I ja to ne razumem. Lepo izgledam i dobar sam u krevetu, a mnoge devojke nakon što se moj brak raspao, su mi rekle da imam ispresivnu veličinu dole.

– Dakle, jedini zaključak je da ju je pokolebao novac koji on ima. Sve što znam je da nikada neću verovati drugoj ženi. Shvatio sam da uvek gledaju na sledeću priliku. Siguran sam da oko 80 odsto žena vara i mislim da bi uvek načinile preljubu kada bi znale da mogu da se izvuku – završio je on.

Odgovor terapeuta:

– Žao mi je što je vaša žena izdala vaše poverenje i otišla. Nažalost, nikada nećete znati njene razloge ako vam se ne otvori. Ako partner nije spreman da veruje, svaka veza će posustati. Zaista bi vam pomoglo da imate neko savetovanje kako biste dalje mogli da nastavite sa svojim životom.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com