Ostavila bivšeg radi cure, a on onda njenoj prijateljici napravio dijete: ‘Prekršila je ženski kod’

Ostavila bivšeg radi cure, a on onda njenoj prijateljici napravio dijete: ‘Prekršila je ženski kod’

Amy Corke svoju priču s bivšim dečkom objavila je na društvenim mrežama. Napisala je kako se više ne druži s bivšom najboljom prijateljicom. U komentarima se javilo mnogo drugih cura s istom pričom

Odnosi mogu biti komplicirani, ali ono što se u mnogim odnosima ne bi trebalo prekršiti je ženski kod. To je neizgovoreni skup pravila koja postoje između djevojke i njene najbolje prijateljice ili njezinih najboljih prijatelja.

U osnovi, pravilo je da prijateljica ne smije biti s dečkom koji se djevojci sviđa ili s kojim je, čak ni ako prekinu.

Međutim, Amy Corke je doživjela upravo to. U videu na TikToku, Amy je objasnila kako je njezin bivši dečko napravio dijete njenoj najboljoj prijateljici.

U opisu videa je napisala: ‘Kada ga ostaviš zbog cure, a on napravi dijete tvojoj najboljoj prijateljici’. Osim toga, napisala je kako ona i njena prijateljica više nisu prijateljice.

No u komentarima se mnogo njih oglasilo s sličnom pričom, pa se čini kako ženski kod ipak nije nešto što je ‘zapisano u kamenu’.

‘Djevojko. Očito imamo istog bivšeg, a i istu najbolju prijateljicu’, komentirala je jedna, a druga je dodala: ‘Ona je jedva čekala da zgrabi tvog muškarca, još od početka, vjeruj mi’.

Amy je na to odgovorila: ‘Tako izgleda, da’, piše The Sun.

Lifestyle