Samo provjereno

Tri meseca sam čekala prvo vođenje ljubavi, ali kad me je ovo PITAO u krevetu, odmah sam raskinula s njim

Ovome se sigurno nije nadala
Koliko stvari naglo mogu da krenu nizbrdo u vezi uverila se korisnica Tik Toka po imenu Eva koja je opisala traumu koju je doivela tokom prvog vođenja ljubavi s dečkom.

– Skoro tri meseca smo proveli upoznajući bolje jedno drugi i nismo žurili sa seksom. Kada smo konačno odlučili da vodimo ljubav pitala sam ga: Hej, šta voliš tokom seksa, da li te zanima nešto nastrano? A on mi je odgovorio: Ne, ništa ludo ili nastrano – priča ona i nastavlja:

– Prešli smo na akciju i u krevetu je sve bilo u redu, on je bio u redu, kao i njegovo telo… A onda je počeo sa “prljavim govorom”… Znam šta ćete reći, bezobrazni govor u krevetu je uzbudljiv i seksi… Da, ali on je bio u sasvim drugačijem fazonu.

– Pokušaću to da vam prepričam. Zamislite da sam ja on: Da, da, da li želiš da te učinim trudnom? Da li želiš da “stavim” dete u tebe, pa da svi znaju da si moja? Da li želiš da zatrudniš – iskrena je Eva.

– Da sve bude još gore, on je stalno ponavljao: ‘Ajde sada ti, odgovori mi, pričaj prljavo… Pomislila sam, ovaj nije normalan, pa šta očekuje da mu odgovorim: Da, da li hoćeš da platiš za moj abortus? Da li želiš da budeš solo otac? Da li si ti j….. normalan? – navodi devojka.

– Nisam ni sekunde razmišljala, odmah sam raskinula sa njim. Meseci upoznavanja i građenja bliskosti… Sve bačeno kroz prozor. Zato svima savetujem: Vodite ljubav na prvom dejtu! Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila – zaključila je Eva.

Pogledajte njen video koji je sakupio više od 25 miliona pregleda:

@eveculling

Instagram @ eveculling #TakeTheDayOffChallenge

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com