Samo provjereno

12 godina nisam vodila ljubav, a kad sam opet spavala s dečkom, desilo se OVO i odmah sam ga OSTAVILA

Ona ne može da doživi vrhunac
– Bez obzira na to šta pokušavam, ne mogu da doživim orgazam sa mojim novim partnerom – započela je priču jedna Britanka.

– Probali smo različite stvari i pokazala sam mu šta mi se sviđa, ali izgleda da ništa ne funkcioniše. Upoznali smo se na sajtu za upoznavanje u januaru.

– On ima 56, a ja 49 godina. Pre nego što sam ga upoznala, bila sam sama 12 godina. Moj muž je umro 2009. godine i trebalo mi je mnogo vremena da ga prebolim. Ali, vredelo je čekati.

– Moj dečko je ljubazan, brižan i ima sjajan odnos sa mojim unicima. Takođe je veliki ljubavnik. Uvek želi da uživam u vođenju ljubavi jednako kao i on, ako ne i više.

– Ali uprkos njegovoj odlučnosti, izgleda da je za mene nemoguće da postignem vrhunac. Ne želim da ga zavlačim da i da nastavljam da glumim orgazam, pa sam zbog toga odlučila da završim sa njim – rekla je ona.

Odgovor terapeuta:

– Naši polni organi povezani su sa našim mozgom, pa ako se osećate teskobno i nervozno, to vas može sprečavati i da uživate u seksu. Ili se možda borite sa tim da nastavite dalje nakon smrti vašeg muža. Moglo bi biti vredno da razmislite o savetovanju.

Objektiv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com