Samo provjereno

Lejla (34) je nevinost izgubila sa 15 godina, a sad je opet DEVICA: A OVO je njen plan za prvu bračnu noć

Spremila je veliko iznenađenje za prvu bračnu noć
Lejla Morgan (34) iz Bristola je odlučila da sve uradi kako bi njena prva bračna noć bila specijalna.

I zato je rešila da ponovo postane devica… ali stvarno.

Lejla, inače kozmetičarka po profesiji, priznaje da se mnogo puta rastužila kada je gledala Instagram profile svojih drugarica i shvatila da su sve one udate ili u dugim vezama, a da je ona jedina solo.

Tada je odlučila da pomoć zatraži od agencija za onlajn upoznavanje kako bi pronašla čoveka svojih snova.

– Uvek sam imala prilčično buran ljubavni život. Nevinost sam izgubila sa 15 godina, i često sam eksperimentisala u seksu. Probala sam sve, od svingerskih zabava do fetiša. Ali, sada mi je najvažnije da se skrasim i zasnujem porodicu – priča Lejla.

Kada je upoznala Majka (35) preko sajta za upoznavanje, odmah je znala da je on “pravi”.

– Ne samo da delimo mnogo istih interesovanja, već imamo osećaj kao da se poznajemo iz prethodnog života. Ljubav prema putovanjima, psima i hrani je bila sjajna, ali naš smisao za humor i emotivna kompatibilnost su nas učinili srodnim dušama. Jedina razlika među nama je u tome što je on prilično neiskusan u seksu i pre mene je imao samo dve partnerke. Od početka sam bila iskrena prema njemu i sve sam mu ispričala o svojoj prošlosti. Iako je priznao da ga to uzbuđuje, ipak je bio prično rezervisan i tako se verovatno osećaju svi muškarci kada žena ima veće seksualno iskustvo od njih – objašnjava ona.

– Izašli smo samo četiri puta, i još nismo ni spavali, i Majk me je zaprosio, a ja sam odmah rekla: Da! On je čovek mog života i rešila sam da naša prva bračna noć bude specijalna a da bi tako bilo, i ja sam morala da budem “nova” i tada sam odlučila da ponovo postanem devica. Uradila sam himenoplastiku, zahvat kojim se himen opet “zašiva” i vraća se devičanstvo – rekla je Lejla.

Operacija košta između 2.500 i 4.000 evra, zahvat traje oko pola sata, a potreban je oporavak od tri nedelje.

– Vredeće svaku paru! Izgubiću nevinost s čovekom iz mojih snova i iako će biti bolno, kao što je to obično slučaj prvi put, to će našu prvu bračnu noć učiniti tradicionalnom i romantičnom – uzbuđena je Lejla.

A njen verenik Majk o svemu kaže:

– To je sve bila njena ideja. Iskreno, ja se radujem što ćemo prvi put voditi ljubav, i što će to biti naše prve bračne noći, sa ili bez himena.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com