Samo provjereno

Zove samo kada ste mu potrebni? Pet znakova koji ukazuju na to da se on u vas nikada NEĆE ZALJUBITI

Što pre shvatite, lakše ćete preboleti
Sigurno vam se nekada dogodilo da neko bude beskrajno simpatičan, ili sasvim okej kao osoba, ali da nikako ne uspevate da se zaljubite u njega.

Verujte nam, čak i vi ste nekome upravo ta osoba – simpatična i fina, ali bez mogućnosti da postanete nešto više.

Uvek možete da ignorišete ovu činjenicu, ali je uvek bolja opcija da sve realno sagledate.

Bilo da planirate vezu sa nekim, ili da ste već u njoj, dobro bi bilo da obratite pažnju na znakove koji slede, jer ćete, ukoliko ih ima, vrlo brzo uvideti da se on u vas nikada neće zaljubiti:

On sa vama pravi planove u poslednji čas
Da li se često događa da vas on zove u poslednji čas, iz prostog razloga što ne želi da sedi sam kod kuće? Vrlo je verovatno da je imao neke planove sa društvom, ali da su oni propali, pa ste mu se vi našli kao sledeća dovoljno dobra opcija. Nikad ne bi trebalo da dozvolite da nekome budete rezervno rešenje.

Drugima vas ne predstavlja kao svoju devojku
Ako vas on u društvu ne predstavlja kao svoju devojku, to je zbog toga što vas ne doživljava kao takvu. Štaviše to lako može da bude i znak da se pred vas viđa i sa drugim devojkama. Predstavljajući vas samo imenom, bez titule “devojka”, on želi da vas zadrži kraj sebe kao opciju.

Zove vas samo kada ste mu potrebni
Ako on ima običaj da vam u 2 sata posle ponoći šalje poruku u kojoj vam poručuje da mu nedostajete, ne bi trebalo da vam takvo nešto laska. Ovakav postupak ukazuje na to da ste vi za njega samo neko sa kim ima dobar seks. On vas koristi da dobije ono što želi, bez ikakve namere da se obaveže prema vama.

Ne želi da upozna vaše prijatelje
Ako ste mu u više navrata rekli da u vašem životu postoje ljudi koji su vam veoma važni, a on ne pokazuje ni najmanje interesovanje da ih upozna, to je zato što mu nije dovoljno stalo do vas. Osim što ne želi da upozna vaše prijatelje, on ne želi dublje ni da upozna vas.

Ima običaj da nestane i da vas ne kontaktira
Muškarac koji je zaista zaljubljen u vas će vam uvek reći svoje planove i pobrinuti se da vam bude dostupan ako vam zatreba. Sa druge strane, ako vaš momak ima običaj da nestane na nekoliko dana i da vam se uopšte ne javlja, to je očigledan znak nepoštovanja i odsustva emocija prema vama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com