Samo provjereno

Učiteljica spavala s učenikom, u mobitelu našli g*le fotografije- trudna je, ali ne želi reći s kime

Učiteljica je postala ‘bliska’ s učenikom nakon što ga je počela pratiti svaki dan iz škole doma prošle godine. Djelatnici škole uznemireni su ovim slučajem i traže da joj se zabrani rad u školskom sustavu

Floridska učiteljica Heiry Calvi optužena je i uhićena zbog se**ualnog odnosa s maloljetnikom te je sada trudna, piše New York Post.

Nije htjela potvrditi tko je otac djeteta niti koliko mjeseci je trudna.

Od ožujka ne radi. P**icija je tada dobila video zapise učiteljice koja navodno ima se**ualni odnos s tinejdžerom.

Nije poznato je li učiteljica imala kontakt s tinejdžerom nakon uključenja p**icije u istragu. Istražili su sadržaj njegova mobitela i pronašli fotografije na kojima su g*li, njihove poruke na WhatsAppu gdje su jedno drugome iskazivali ljubav.

Osim toga, pronašli su i audio zapis tinejdžera koji nekome negira vezu s učiteljicom.

Učiteljica je postala ‘bliska’ s učenikom nakon što ga je počela pratiti svaki dan iz škole doma prošle godine. U p**icijskom izvješću se navodi da su djelatnici škole uznemireni ovim slučajem.

Učiteljici slijedi otkaz te će se pobrinuti da joj se zabrani rad i traženje budućeg zaposlenja u školskom sustavu.

Calvi je optužena za nanošenje štete maloljetnicima, nezakonito korištenje komunikacijskog uređaja, zanemarivanje djeteta, kaznenog djela protiv učenika od strane autoriteta i za pridonošenje delinkvencije te posjedovanje vatrenog oru*ja u okrugu škole. Puštena je s kaznom od 39 tisuća dolara.

24h.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com