Samo provjereno

Skoro 45 odsto parova ne vodi ljubav duže od dva minuta, a evo zbog čega su za to KRIVI MUŠKARCI

Naravno, postoje velike varijacije
Koliko u proseku vodite ljubav?

I da li biste zaista rekli istinu, ili biste malo slagali?

Stvari nisu uvek samo crne ili bele, pa tako ni u vezi sa vođenjem ljubavi.

Neke studije su pokazale da se*ks u proseku traje oko sedam minuta, dok ugledni stručnjak dr Harry Fisch, specijalizovan za lečenje muških sek*suaInih problema, tvrdi da je čak i to preterivanje.

U istraživanju za svoju novu knjigu “Gola istina – Ultimativno sek*suaIno obrazovanje za odrasle” otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta.

Kao glavne “krivce” za to navodi muškarce, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se sek*sualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jednog minuta. Više od 90 posto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, pa im je zadovoljstvo, u takvom se*ksu, definitivno uskraćeno.

“Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke”, rekao je Fisch.

Dodaje da bi muškarci koji ne mogu da odlože orgazam dva minute od početka se*ksa, ali ni oni koji ne mogu da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebalo da posete lekara jer se takvi problemi mogu ublažiti.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta na nedeljno, a posledica kratkog trajanja se*ksa je sigurno i manjak želje za njim.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com