Samo provjereno

OVAKO ŽENE SPAŠAVAJU BRAKOVE: Dopuštam mu da ima ljubavnicu, ne živimo zajedno ali se volimo

Šta biste vi uradili?

Tri žene su se poverile poznatoj se**ologinji, a ona je sve prepričala kako bi nas podsetila da je okej razmišljati “izvan kutije”
Kada su u pitanju ljubav i se*s, nigde ne piše da strogo morate da se pridržavate tradicionalnih formi koje vam nalažu porodica i prijatelji. Poznata se*sologinja Trejsi Koks je prepričala tri slučaja svojih klijenata koji u tom pogledu razmišljaju “izvan kutije” – i imaju savršen odnos.

Zajedno su, ali žive odvojeno

– Volimo se, ali ne možemo da živimo zajedno. Jednostavno smo previše različiti. Ja volim da živim spontano, a on voli red. Izbirljiv je kada je u pitanju hrana, dok ja jedem šta stignem. On je uredan, ja sam neuredna -, požalila joj se jedna klijentkinja.

– Izlazili smo dve godine i odlično smo se slagali, ali kada smo otpočeli zajednički život, počele su konstantne svađe. Raskinuli smo, ja sam se odselila, a onda smo ponovo počeli da se viđamo i sada nam je super -, poverila se devojka se*sologinji.

I to nije ništa čudno. Oko deset posto parova u Velikoj Britaniji živi odvojeno, ali su u vezi kao par koji živi odvojeno sopstvenim izborom, otkrila je Koks.

– Ako se*s nije dostupan 24 sata dnevno, želite ga još više -, objašnjava i dodaje da su neki parovi potpuno kompatibilni prema ključnim, važnim karakteristikama, ali se sukobljavaju u svakodnevnim stvarima zbog kojih zajednički život postaje pakao. Zato uspostave alternativan model odnosa koji im odgovara.

Dopušta suprugu da ima ljubavnicu

– Otprilike šest meseci nakon što smo se upoznali, suprug mi je priznao da voli da dominira nad ženama i da ih “ponižava”. Pokušala sam da mu udovoljim na taj način, ali mi se uopšte nije svidelo – ispričala je druga žena.

– Nisam htela da se on odrekne nečega u čemu uživa iako je bio spreman da pristane na to da me ne izgubi. Zato on ima ljubavnicu koju viđa jednom u dva meseca na sat vremena. Nemaju se*s, nema ljubljenja, dodirivanja genitalija ni penetracije. On ponekada masturbira pred njom, ali ona ni pod kojim uslovima njega ne dira – opisala je klijentkinja.

I baš zato što mu je nešto od toga dopustila, njen suprug joj nije ništa radio iza leđa, a ova nesvakidašnja situacija joj ne smeta jer, kako kaže, zna da on to ne praktikuje zato što nju ne smatra se*sepilnom.

Koks objašnjava da neki ljudi jednostavno ne mogu bez onoga što im se sviđa i što ih uzbuđuje i da je ponekad bolje pustiti partnera, nego mu uskraćivati ono što mu je potrebno. Jer, ta osoba onda ne uživa u se*su uopšte, ili se oseća uskraćeno za mnoga se*sualna zadovoljstva.

Sprečila je suprugovu aferu sa koleginicom

– Moj suprug je imao koleginicu sa kojom je bio jako blizak, što mi u početku nije smetalo, jer sam već prema njenoj fotografiji zaključila da nije njegov tip. Često je pričao o njoj i znala sam da ponekad odu zajedno na ručak, ali nisam se osećala ugroženom dok nije počeo kasnije da se vraća sa posla – ispričala je se*sologinji treća klijentkinja.

Da je vrag odneo šalu, ova žena je zaključila u trenutku kada je suprug prestao da pominje tu koleginicu.

– Kada bi se samo pomenulo njeno ime, na njegovom licu sam odmah mogla da vidim promenu osećanja –

Međutim, umesto da sedi i posmatra kako se njih dvoje zaljubljuju, odlučila je da nešto poduzme. Tako se jednog dana doterala i odlučila da iznenadi supruga. – Bili su zajedno u kafiću i razgovarali. Prišla sam im i obratila mu se rečima: Hej, pretpostavila sam da ću te ovde pronaći, a onda sam se nagnula i poljubila ga, a njoj pružila ruku i predstavila se -, prisetila se zabrinuta supruga.

– On je izgledao šokirano, a ja sam sela pored nje, preko puta svog muža i pustila ga da nas u sebi upoređuje. Koleginica je bila pristojna i “draga”, ispitivala me je o životu, a sve bez imalo ljubomore. Nakon 15-ak minuta se izinila i rekla da mora da ide, a on me je pogledao i rekao: – Jako mi je žao. Ne znam šta sam mislio -. Od tada je između nas sve u redu -, ispričala je ova žena.

Koks kaže da je suočavanje sa potencijalnim ljubavnikom partnera jedna od najvažnijih stvari koju možemo da učinimo da sprečimo hemiju među njima.

– Razvijanje simpatija prema nekome sa posla je često, a vrlo lako ode u nešto “nedopušteno”, bez da iko razmišlja o posledicama. Zato je ponekad dovoljno samo osvestiti tog nekoga tako što ćemo ga podsetiti šta bi se time postiglo i šta bi taj neko izgubio – zaključila je se*sologinja.

objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com