Samo provjereno

Od kraljice DRAME do emotivno nedostupne: Sedam tipova žena koje treba da IZBEGAVATE u širokom luku

Sa njima je teško ostvariti kvalitetan odnos
Svaki muškarac bira devojku za sebe, ali činjenica je da je potrebno određeno vreme da se partneri upoznaju.

Kako ne biste završili sa nekim ko će vam upropastiti život, postoje neke znakovi koji su uočljivi na početku, a koje treba da uzmete u obzir.

Ovih sedam tipova žena bi trebalo da izbegavate u širokom luku.

1. Udavača
Ova žena ima samo jedno na pameti, a to je namamiti muškarca na brak. Bilo da je opterećena svojim biološkim satom ili naprosto smatra kako joj prolazi “zadnji voz”, ona je toliko želja braka da joj odabir muškarca ne igra važnu ulogu.

Već na samom početku veze uvodi vas u porodicu, pravi planove za pet godina unapred i smišlja imena vaše dece, a kako bi vas lakše namamila trudi se da bude savršena devojka. Već nakon nekoliko meseci zateći ćete se kako birate prstenje.

2. Kraljica drame
Ona je nepredvidiva, spontana i vrlo temperamentna. S njom zaista nikada nije dosadno, a razlog za to je što će ona proizvesti dramu i tamo gde je nema. Oseti li da joj ne pružate dovoljno pažnje, napašće vas pred celim društvom, ako pogledate prolaznicu na ulici, izaći će iz auta koji se kreće, a ako poželite da je ostavite – plakaće, vrištaće jer ne može da zamisli svoj život bez vas.

3. Sponzoruša
Za prepoznavanje sponzoruše nije potrebno veliko znanje ili umeće, jer ona u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičarke i u šoping. Od samog početka veze obraćaće pažnju na sat koji nosite i auto koji vozite, nikad se neće latiti novčanika i polako će vas uvesti u to da smatrate kako je vaša uloga plaćanja svega kavaljerska i najnormalnija. Osim toga, brzo ćete primetiti kako nema drugih interesa u životu osim izlazaka i uređivanja.

4. Emocionalno nedostupna
Ovaj tip žene je izuzetn opasan, a opisuje onu ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti prebolela.

Iako može imati sve druge poželjne kvalitete u odnosu, buduću da njoj neće biti tolako važno jer ona trenutno nije u stanju da razvija duboke osećaje, naći ćete se u vezu iz koje ćete vi vrlo verovatno izaći jako povređeni i nesigurni, a ona zadovoljenog ega.

5. Zvocalo
“Zašto si ovo, zašto nisi ono” omiljene su reči zvocala. S njom u odnosu nikad nećete biti dovoljno dobri i zadovoljiti njene standarde jer ih ona zapravo nema, odnosno ni sama ne zna šta želi. Ovaj tip žene je zapravo nezadovoljan i frustriran sopstvenim životom, a umesto rada na njemu, želeće da “ukroji” partnera po svojoj meri – od odbarira odeće, prijatelja, ponašanja.

6. Bez stava
Ona je zgodna, uvek nasmejana, slatka, pristojna i potvrdno klima glavom.

Na prvi pogled će pomisliti da ste upoznali najsavršeniju ženu na svetu i ponosno je voditi pod rukom dok će vas drugi ljubomorno posmatrati. To će dodatno i potvrditi činjenica da se nikad ne svađate i ona se u svemu slaže sa vama. Ali, ako zagrebete po površini, shvatićete kako ona zapravo retko izražava svoje stavove i misli, pa se i zapitati ima li ih ona uopšte.

7. Opsesivna
Na prvi pogled će vam imponovati ako ste joj se svideli i sviđaće vam se činjenica da s njom ne morate igrati igrice toplo – hladno da bi je osvojili. Polagaćete joj račune za sve što radite, pa i koga ste slučajno pogledali na ulici, zbog čega će vam se upaliti crveno na semaforu – imate posla s posesivnom i ljubomornom ženom koja se poput pijavice prilepi na partnera i crpi njegovu energiju.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com