Samo provjereno

U 49. godini se osećam kao da sam ponovo DEVICA: Jure me mlađi muškarci, a ja im OVAKO zapušim usta

Sada je u celibatu
Nakon što je prekinula toksičnu vezu, Tereza Bruks je znala da nešto mora da promeni ako želi da pronađe “onog pravog”.

Ona kažeč da ju je uvek vodila seksualna hemija, kao i da je birala mušarce sa velikim smislom za humor. Ali, odlučila je to da promeni kada se njena romansa rasplamsala pre tri godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Izašla sam iz duge i otrovne veze u kojoj je sve bilo zarad fizičkog zadovoljstva. Shvatila sam da su neki moji prošli odnosi bili vođeni istim i da se to mora promeniti – kaže ona.

– Nisam želela da završim u drugoj vezi u kojoj sam verovala da bi to bilo sjajno samo zbog velike seksualne hemije. Uvek sam bila seksualna isoba. U prošlosti sam retko bila tri meseca bez seksa, ali iako je on bio odličan, veze često nisu bile održive. Sve je postalo prilično iscrpljujuće.

Kada je pre tri godine konačno okončala “otrovnu” vezu, Tereza je potpuno odustala od seksa i od tada je u celibatu.

– Kada sam odustala od vođenja ljubavi, izašla sam iz duge i nezdrave veze. To me je iscrpilo i osetila sam se slomljeno. Pomislila sam “Ne želim ovo više” i shvatila da moram da napravim korak unazada da shvatim kako sam se našla u toj situaciji. Obično bih nastavila da prikrivam bol. Mislila sam: “Moram ponovo da započnem novu, bolju vezu,” Ali nisam htela samo da nastavim na isti način. Bila sam izgubljena i htela sam da povratim svoju seksualnu energiju, pa sam izabrala celibat – objašnjava ona i nastavlja:

– Radi se o tome da poštujete sebe i da znate da to što imate sjajnan seks ne čini ljubav. Morate da zastanete i povučete liniju, kao i da ne ponavljate iste obrasce. Trebalo mi je malo vremena da prestanem da žurim iz jedne veze u drugu tražeći nešto čega zapravo nema.

Terezina istorija zabavljanja uključuje i petogodišnju vezu, kao i vezu sa ocem njene ćerke, koja je okončana nakon trudnoće. Takođe je imala tri bračna predloga, ali nijednom nije rekla da, priznajući da nije znala šta je dobro za nju dok je bila mlađa ili kako da se nosi sa problemima u vezi.

– U jednoj prošloj vezi sam vodila ljubav sa dečkom, a zatim otišla u kupatilo i plakala. Zaista nisam htela to da uradim, nisam se tako osećala, ali je on hteo i ja sam mu dozvolila. To nije značilo da ga ne volim ili da mi se ne dopada, ali posle sam se osećala užasno i to nikada neću zaboraviti. Žena bi trebalo da bude u stanju da kaže “Volim te, ali zaista mi se to večeras ne radi” i da ne oseti nikakvu krivicu.

“Ponovo rođena devica”

Tereza opisuje odustajanje od vođenja ljubavi kao “oslobađajuće”.

– Bilo je zaista mirno. Nije mi nedostajalo. Bilo je lepo što sam mogla da se opustim i da pomislim “Ovo sam ja sada. To sam htela”.

Prošlog decembra ponovo je uspostavila vezu sa bivšim, ali nije bila spremna za odnose kad je i on bio.

– Nije bio spreman da čeka. Nikada me nije pitao kako se osećam niti je pokušao da me razume. Tada sam shvatila da mi nismo dobar par.

Ona ističe da će biti spremna za potpunu seksualnu vezu, ali tek kada upozna pravog.

– Koristila sam aplikacije za zabavljanje i upoznala sam neke mlade, zgodne muškarce koji su mi predlagali da vodimo ljubav. Uvek bih im odgovorila: “Ne, zaista to ne želim, hvala.”

– Tražim ozbiljnu vezu. Želim da se udam, moram da mislim o svojoj ćerki, želim da podelim život sa nekim i to dolazi u paketu.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com