Samo provjereno

Serijska ljubavnica (49): Spavam s oženjenim muškarcima, i ne grize me savest, ali JEDNO nikada ne radim

Gvinet Li (49), finansijska savetnica iz Londona s ponosom kaže da je serijska ljubavnica i da uživa u aferama sa oženjenim muškarcima, kao i da e nimalo ne grize savest zbog toga.

– Imala sam aferu nakon afere s brojnim oženjenim muškarcima. Od vrhunskih poslovnih ljudi do hotelijera, dobijala sam predivne poklone i otmene parfeme. Moj način života omogućio mi je da uživam u muškom društvu i uzbudljivom se*su, a da ne podnosim svakodnevnicu “normalnog” života, svađe oko toga ko će izneti đubre i turobno čavrljanje o brizi o deci. U ovom trenutku nisam sigurna da bih to mogla da podnesem – ispričala je ona.

– Jednom prilikom je poznanica čula da se viđam s oženjenim muškarcima i okrenula se prema meni. Optužila me je da uništavam porodice. Nije morala da se brine jer ne bih krenula na njenog supruga. Zabavljanje s oženjenim muškarcima je uzbudljivo, putujete, idete u restorane, šaljete tajne poruke i slično – objašnjava Gvinet.

Ispričala je kako je jednom bila sa finansijskim savetnikom s kojim je često letela pa je čak i kabinsko osoblje zapamtilo šta ona pije.

– Tokom putovanja u Marakeš vodio me je u kupovinu na pijace i za jedan vikend mi je kupio poklone u vrednosti od 173.000 evra, a to nije bilo ni neobično. Bio je još jedan slučaj kada je jedan od mojih ljubavnika pomislio da smo gotovi pa je otišao u “Harrods” i kupio mi prelepu “Cartier” narukvicu, koja košta 29 hiljada evra, da se izvini, a ja samo nisam imala signal na mobilnom, pa mu nisam odgovarala na poruke. Jednostavno takav tretman ne dobijate u običnoj vezi kada raspravljate o tome koja je hrana na popustu i šta treba da se kupi – navodi Gvinet.

Ali, ona nije uvek bila serijska ljubavnica. Bila je i srećno udata, ali je u 31. godini izgubila muža Roba zbog raka. Za sebe kaže da je veoma moguće da ju je gubitak ljubavi u životu gurnuo prema tome da bude ljubavnica. Kada ju je Rob napustio bila je veoma anksiozna, ovo joj je zaista pomoglo.

– Mislim da je lepo da da imate mogućnost da se venčate, dobijete decu i doživite to bračno blaženstvo, ali ima nas mnogo kojima to ne treba. Biti mama nikada nije bio moj prioritet. Što se tiče mojih afera, i one mogu biti dugoročne. Postoji jedan čovek s kojim sam u kontaktu više od deset godina. Osim toga, uživam da izlazim s oženjenim muškarcima jer sam im većinom samo ja ljubavnica, pa ne moram da se nadmećem s bilo kim… A oni su uzbuđeni što jedu u restoranima u kojima inače nikada ne bi jeli, naručuju kavijar i slično. Realno, ponašaju se onako kako ne mogu sa svojim ženama – tvrdi Li.

Ona nikada ne traži poklone, skupe restorane ni hranu, pa je moguće da je zbog toga muškarci i vole – jer nikada ništa od njih ne očekuje.

– Ti muškarci veoma često govore lepo o svojim suprugama, ali nikad se ne osećam kao da sam na drugom mestu. U njihovom braku bi moglo da bude sve u redu, ali nedostaje im intimnost, koju samo ja mogu da im pružim. Iz tog razloga, ne osećam krivicu zbog svojih postupaka. Ne osećam ni mrvicu griže savesti niti čak razmišljam o njihovoj ženi ili deci, ne poznajem ih. Ali, to nikada ne bih uradila mužu moje prijateljice. Čvrsto verujem da čoveka ne možete da ukradete ako on ne želi da bude ukraden. Jednostavno, nemam tu moć – smatra Gvinet.

– Svako ko želi ovo da radi mora da zna da ovo nije priča sa srećnim krajem. Oženjen muškarac ima porodicu kojoj ide kući i ne vodi vas na praznike za Božić i Novu godinu. Prvo morate da budete sigurni da to želite da radite bez emocija, inače ćete biti usamljeni. U tome nema ljubavi. I muškarci i žene ulaze u brak izgledajući sjajno i se*si. Međutim, često, i obično nakon dece, prestanu da se trude. Izlaze iz forme, a se*s nestaje. Tada kreću u potragu za drugim ženama kao što sam ja – zaključila je Gvinet Li.

Objektiv.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com