Samo provjereno

Ema ima muža, četiri sina, ali i LJUBAVNIKA: Suprug nema ništa protiv, a evo gde spava kada su obojica tu…

Ema Fedigen (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se još u tinejdžerskim danima.

Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panse**ualnosti, ali nikada nije dobila priliku da “istraži” svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Pre tri godine odlučili su da “prošire s**sualne horizonte”, pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

S Keli su se brzo zbližili, no Ema je, također, razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u s**sualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homos**sualnih sklonosti.

Njihova romansa, međutim, ugasila se prošle godine kada je Ema prekinula vezu s Keli, jer su imale “lošu komunikaciju”, pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom. No, Ema i Sajmon nisu želeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

– U jako sam lepoj ljubavnoj vezi sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe – rekla je Ema uz konstataciju da je ljubav beskonačna i da “nije rezervisana samo za jednu osobu”, a takođe su navodno i njeni sinovi prihvatili Sajmona.

– Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće, pa je nedelju dana ovde. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, no kada ga nema, u krevetu sam s Emom – nadovezao se Sajmon.

Kaže kako nije samo tako želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, no “ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga”, prenosi The Sun.

(objektiv.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com