Samo provjereno

ŽIRI NIJE USPIO SKINUTI POGLED S NJE: Sarajka Azra Giljević oduševila sve u „Supertalentu“, pogledajte trbušni ples koji je publiku digao na noge…

Prva epizoda nove, osme sezone Supertalenta donijela je puno kvalitetnih nastupa, ali je i priredila razne šokove članovima žirija.

Žiri nije mogao sakriti ni svoje oduševljenje nastupom takmičarke Azre Grljević iz Sarajeva, koja se predstavila orijentalnim plesom.

”Kakav nastup! Ne mogu reći koliko ste imali zahtjevne elemente koliko sam bila fokusirana na vaše tijelo i glavu. Toliko kao žena ste senzualna, atraktivna, seksi, da zapravo možete i otplesati nešto loše jer ste toliko dominantna i karizmatična da preuzmete fokus potpuno na sebe, što je sjajno“, kazao je član žirija, glumac Janko Popović-Volarić, dodavši kako je uspio samo na tri sekunde maknuti pogled s nje da bi vidio kako ju ostatak žirija gleda.

Drugi član žirija Davor Bilman je komentirao: ”Možda je to moj dojam trbušnog plesa da je kod nas malo stigmatiziran i da ga ljudi najčešće vide u jednoj uskoj kategoriji koja se najčešće prezentira. Ti si stvarno uspjela pokazati, ja bih rekao, paletu emocija, stanja i svega što se može prikazat plesom. Rekao bih da si prikazala cijeli život”, kazao je Bilman.

Pogledajte nastup atraktivne Sarajke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com