Samo provjereno

Dječak uporno odbijao skinuti masku na fotografiranju, razlog je nasmijao sve

Majka je na Facebooku objavila cijeli događaj, a objava je skupila na tisuće reakcija i dijeljenja. Komentari su bili pozitivni i svi su hvalili Masona i njegovu odluku da sluša majku
Šestogodišnji Mason postao je internet senzacija nakon što je odbio skinuti masku prilikom fotografiranja u školi. Objasnio je kako mu je majka izričito napomenula da masku smije skinuti samo kada jede. Mason je prošlog tjedna upisan u prvi razred osnovne škole, a majčine upute shvatio je doslovce.
– Mama mi je rekla da stalno nosim masku osim ako ne jedem dalek od svih – objasnio je Mason fotografu koji je ostao zatečen ljubaznim odbijanjem dječaka da skine masku. Fotograf mu je poručio kako se mama ne bi ljutila ako skine masku na nekoliko sekundi dok se fotografira, no Mason je bio uporan. – Ne hvala, ja uvijek slušam mamu – rekao je. Majka je na Facebooku objavila cijeli događaj, a objava je skupila na tisuće reakcija i dijeljenja. Komentari su bili pozitivni i svi su hvalili Masona i njegovu odluku da sluša majku. Ona je otvorila i GoFundMe stranicu na kojoj je cilj bio skupiti sedam dolara za kupnju čokoladica i slatkiša za Masona, no taj je iznos višestruko premašen te je skupljeno više od 18 tisuća dolara, piše Daily Mail. Iza priče o nošenju maske krije se i tužna strana. Mason je u siječnju izgubio djeda koji je umro od posljedica koronavirusa te je shvatio važnost nošenja maske. – Taj je događaj potaknuo Masona da nosi masku te da shvati da ne štiti samo njega nego i druge ljude, pogotovo starije ljude oko njega – rekla je majka Nicole. Dodala je kako je Mason vrijedan te da pomaže u kući te sprema svoj krevet i drži sobu čistom.

Vecernji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com