Samo provjereno

Smije mu se cijeli svijet zbog ovog pokušaja prevare: ‘Zar je mislio da će mu to proći!?’

Osumnjičenik, rođen 1967. godine, koristio se lažnom putovnicom u koju je umetnuo fotografiju Justina Biebera, 27-godišnje svjetske pjevačke zvijezde.
Pokušaj prevare jednog muškarca iz Oklahome posljednjih dana dobro zabavlja korisnike društvenih mreža, a u jednakoj mjeri nasmijao je i inspektore koji su preuzeli njegov slučaj. Naime, osumnjičenik, inače rođen 1967. godine, koristio se lažnom putovnicom u koju je umetnuo fotografiju ni manje, ni više, nego – Justina Biebera, 27-godišnje svjetske pjevačke zvijezde.


Čovjek koji radi na spomenutom slučaju objavio je fotografiju lažne putovnice na Twitteru te izazvao brojne reakcije. “Je li moguće da je mislio kako će mu ovo proći, stvarno je pokušao biti Justin Bieber!?”, “Nisam znao da Justin ima 54 godine”, “I moja prijateljica ima lažnu fotografiju u putovnici, onu od Kim Kardashian iz 2000. godine”, bili su neki od komentara ispod objave koja je začas prikupila više od 100 tisuća lajkova. Video – Nezapamćena prevara: Žena (63) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji uplatila više milijuna misleći da ulaže u kriptovalute!

Vecernji

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com