Samo provjereno

“Skinuo je donji veš i URINIRAO PRED PROFESOROM” Đorđe David danas ocenjuje takmičare, a imao je problematično ponašanje

Đorđe David sada se nalazi u žiriju takmičenja “Zvezde Granda” gde kod kandidata ocenjuje pevanje, ponašanje, scenski nastup. Mnogima je baš on i mentor, učitelj, a nekada je i sam imao vrlo problematično vladanje kao učenik Zemunske gimnazije.

Prema rečima izvora roker u mladosti nije imao primerno ponašanje zbog čega su ga profesori redovno kažnjavali. Jedan od najupečatljivijih ispada koje je Đorđe imao bilo je vršenje nužde u ćošku sale za fizičko. Pošto ga profesor nije pustio u toalet, pevač je odlučio da to obavi pred svim prisutnim učenicima.

– Zanimljivo je ko ocenjuje današnju decu i kandidate, ponašanje mladih ocenjuju oni koji ni sami nisu umeli da se ponašaju, oni koji su odbijali autoritet – započeo je sagovornik i dodao:

– Kada je bio prva ili druga godina srednje škole, Đorđe je upao u loše društvo, promenio ponašanje i svakodnevno pravio probleme zaposlenima u Zemunskoj gimnaziji. Jednom prilikom na času fizičkog, Đorđe je tražio da ide do toaleta, ali ga profesor nije pustio. Nakon nekog vremena pred celim razredom, ali i nastavnikom, Đorđe je skinuo donji veš i urinirao po sali. Deca su ostala u šoku, neka su se smejala – nastavlja priču dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

– Nije izbačen iz škole, iako je navodno većina profesora bila za to. To se sve dešavalo u periodu kada mu je umro otac, pa je bilo onih nastavnika koji su ga na neki način razumeli i gledali da mu pomognu da se izvuče iz svih problema u kojima je tada bio.

Đorđe je ove navode prokomentarisao.

– Nemam šta da ti komentarišem gluposti koje su se dogodile kada sam bio u srednjoj školi. Mislim, stvarno ne razumem, zašto o tome pričamo? Nemam šta da ti prokomentarišem, to su ludosti iz mladosti. Nije mi žao zbog ukora koji sam dobio, ničega što sam uradio u svom životu mi nije žao, baš ničega. Što se tiče fizičkog, taj čovek je bio polu lud, nema čega da mi bude žao – rekao je Đorđe David, a prenosi “Kurir”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com