Samo provjereno

“Jedan me je tukao i varao, drugi se priključio sekti” Ćerka pokojnog pevača otkrila ŠOK DETALJE PAKLA kroz koji je prošla pre udaje

Ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela Dvornik (30), iznela je na TikToku potresna prizanja o svojoj prošlosti i bivšim momcima. U kratkom snimku spomenula je imena, odnosno nadimke tri bivša dečka, iako stvari koje je o njima rekla nisu nimalo lepe, a snimak prati hit Arijane Grande “Thank you, next”.

– Ova pesma ne traje dovoljno dugo da izređam sve tragedije – napisala je u opisu videa, a zatim je iznela ponešto o bivšim vezama.

– Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on hteo da bude sa curom koja ga ne želi – rekla je.

– Matija me je otpisao, jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona. Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu – dodala je, a onda je spomenula svog muža Čarlsa.

– I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju – zaključila je.

Inače, Ela je na Instagramu nedavno govorila o kreditu koji je podigla kako bi sebi obezbedila krov nad glavom.

– Sećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi celi život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu da dobiju. Jako bizarno vreme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i izjamljivanje i režije i sve ostale izdatke -napisala je Ela.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com