Samo provjereno

Poznati influenceri ‘zaglavili’ na pustom otoku: ‘Dečki, čini se da će nas uhvatiti i neka oluja…’

Kako se ljeto bliži kraju došli smo i do posljednje epizode ‘Roadtripa’. Poznata JoomBoosova trojka – Bruno Lukić, TheSikrt i 10ficho, ove su nas srijede poveli u istraživanje tajanstvene špilje na pusti otok Sutvara

Skakali su bungee jumping, veslali u ledenoj rijeci, pronašli blago u dubini mora i letjeli 100 metara iznad površine mora, a sada su zaglavili na pustom otoku. JoomBoosove zvijezde Bruno Lukić, Filip Rebrović i Filip Dejanović TheSikrt svake su nas srijede zabavljali svojim putovanjima po Hrvatskoj gdje su se okušali u raznim adrenalinskim sportovima, a u posljednjoj pokušavaju ‘preživjeti’ 24 sata na napuštenom otoku.

Naravno da su već na početku naišli na probleme i prepreke po putu.

– Aaah? Što je ovo dečki? – viknuo je TheSikrt nakon što je ugledao mrtvu zmiju pored njih. Nije im baš bilo svejedno.

– Doslovno su nas nasukali na pusti otok! Sada se trebamo snalaziti i prespavati ovdje noć – najavio je avanturu koja ih čeka na otoku Sutvara na krajnjem jugu Hrvatske.

Bruno je na pusti otok ponio svoj šator, dok su TheSikrt i 10ficho ponijeli luftiće. Nadali su se da će se ‘skrpati’ Bruni, no veća je briga bila kako šator uopće složiti.

– Čekaj, jesam ja sad skužio kako se ovo čudo slaže ili možda ipak nisam? – zbunjeno je vikao Bruno. Barem su imali osiguranu hranu kako bi skupili energiju za pronalazak tajanstvene špilje.

Uz sve probleme s neudobnim smještajem, manjkom zaštite i pokoju neželjenu životinju na putu, usred noćenja ih je uhvatila i oluja. Ipak, na kraju su se dečki dobro snašli i zaključili da je dobro to što ih barem ni jedna životinja nije napala.

– Pukla mi je šlapa pa sam se zezao s tim pola vremena. Bilo nam je vruće, ali smo barem imali more za osvježiti se. I plus je to što nas nije napala nijedna životinja – zaključio je TheSikrt.

Jesu li pronašli špilju i gdje su na kraju prenoćili pogledajte u posljednjoj epizodi ‘Roadtripa’ samo na JoomBoos YouTube kanalu. Epizode možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci.

24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com