Posvojili curicu, a onda je morali vratiti biološkim roditeljima: ‘Pala sam na pod od očaja’

Posvojili curicu, a onda je morali vratiti biološkim roditeljima: ‘Pala sam na pod od očaja’

Sarah je otkrila kako nema loših osjećaja prema biološkim roditeljima djevojčice, te im je javno zahvalila što su je napravili majkom
Amerikanka Sarah Howell i njezin suprug Chris posvojili su tek rođenu curicu, a samo nekoliko dana kasnije morali su je vratiti njezinim biološkim roditeljima koji su se predomislili. Bolno iskustvo kroz koje su prošli odlučili su podijeliti s javnosti, a kako nikad više neće vidjeti curicu koju su u par dana zavoljeli to su usporedili sa smrću.
Nakon što je Sarah saznala da ima manje od jedan posto da dođe do prirodnog začeća, ona i njezin suprug odluči su se na posvajanje. Njihovoj sreći nije bilo kraja kad su saznali da će dobiti curicu pogotovo jer im se dogodilo još jedno čudo – Sarah je ostala trudna.
No, samo pet dana nakon što su pokupili dijete iz bolnice, biološki roditelji su se predomislili i Howellovi su je morali vratiti. Sarah koja, inače, radi kao medicinska sestra ustvrdila je da je bol bila toliko jaka da se bojala kako će to potaknuti spontani. – Oprostiti se od nje boljelo je više nego što riječima mogu opisati. Osjećali smo kao da je umrla jer smo znali da je vjerojatno nikad više nećemo vidjeti. Napravila je od nas roditelje. Pomogla je izliječiti dijelove našeg srca koje je slomila neplodnost. Napravila me majkom pa makar na par dana – kazala je medicinska sestra, piše Metro. Par mjeseci kasnije Sarah je rodila sina Noahu, a par je potom posvojio jednogodišnjeg dječaka Levija i udomili su još jednog dječaka, starog dva mjeseca. Sarah je otkrila kako nema loših osjećaja prema biološkim roditeljima djevojčice, te im je javno zahvalila što su je napravili majkom na nekoliko kratkih dana. Tvrdi kako su se odmah zaljubili u curicu kad su je vidjeli.
– Kad sam ušla u bolničku sobu, njezina biološka mama ju je držala u rukama i nježno ju je položila u moje ruke s riječima ‘upoznaj svoju mamu, djevojčice’ – ispričala je Sarah. No, njihova sreća nije dugo trajala. Biološki roditelji su se predomislili, na što su imali pravo u prvih deset dana od poroda. – Hranila sam je kad su nas nazvali. Pala sam na pod od očaja. Nisam prestajala pitati svojeg muža šali li se. Uvijek kažem da je bol koju smo taj dan osjetili bila gora od tri godine neplodnosti. Ne ljutimo se na njezine biološke roditelje. Kad bi mogli, rekli bismo im koliko ih volimo i koliko je sretna ta beba što ih ima za roditelje – navela je Sarah Howell.

Vecernji.hr

Novosti